meraba Ümit Bey, ben İstanbul'da yaşayan bir piyano öğretmeniyim. Bugün, taze taze, bu anlamlı, değerli siteye üye oldum. Aslen Bursa'lıyım. 10 yıldır piyano dersi veriyorum.Okul öncesi dönem müzik eğitimi ve Orff- Schulwerk disiplininde eğitim aldım ve bunu miniklerimizle paylaşıyorum. Bu alanda da Yüksek Lisans'a hazırlanıyorum. Piyasada, birçok yayın mevcut. Benim gözlemim, çocuğunuzla oyun oynayabilecek, resim yapabilecek, onu gözlemleyebilecek, onunla şarkı söyleyebilecek, çocukları seven bir eğitmen olması.. Gündelik hayatla, sevdiği bir yemekle, bir canlıyla iletişim kurarak bunu piyanoya aktarabilmesi.. yoksa, yüzlerce kitap ve eğitmen var.. sonra da kitaplardan derleme yapıp, bunları, çocuğunuzun diğer yetenekleri ve hoşlandığı alanlarla kombine etmesi..Şu anda, Fransız Piyano Pedagogları, Charles Hervé ve Jacquiline Poullard'ın metodlarını çalışıyorum. 5 yaş ve devamı baz alınmış.. '
www.henry-lemoine.com' sitesinden incelemek mümkün.. Müzikli Günler.. Zaman ayırıp okuduysanız, çok teşekkür ederim..