Batı müziği ile eğitim yapan okulların yetenek sıvavı ???

Yeni başlık açmadan önce sorunuzla ilgili önceki mesajları gözden geçirin ya da önce arama yapın.
Cevapla
melek
Mesajlar: 3
Kayıt: 29 Ağu Sal, 22:53
Konum: istanbul

Batı müziği ile eğitim yapan okulların yetenek sıvavı ???

Mesaj gönderen melek »

arkadaşlar;

batı müziği ile eğitim yapan okulların yetenek sıvavında (şan - opera için)
hangi parçaları hazırlamamı tavsiye edersiniz??? :oops: :oops:
kemanprensi
Mesajlar: 1
Kayıt: 16 Tem Pzt, 0:00
Konum: MALATYA

Mesaj gönderen kemanprensi »

Valla öncelikle sesine göre seç, zorlama yapma çünkü orda heyecanlanacaksın ve detone olursun.. ingilizce olmuyo (Burda yok başka yerde kabul edilir belki araştır.). sana FERAYE-EĞİLMEZ BAŞIN GİBİ- KIRMIZI BUĞDAY VE luciano nun türkçe çevrilmişini tavsiye ederim. İngilizce oluyosa mozartın avea sını tavsiye ederim (tabi sesine göre)...
Kullanıcı avatarı
badcat44
Mesajlar: 101
Kayıt: 17 Tem Sal, 22:20
Konum: Malatya / Sivas

NİTELİKLİ OLMALI !!

Mesaj gönderen badcat44 »

OKUYACAĞIN PARÇ ÖNCELİKLE NİTELİKLİ OLMALI. NİTELİKTEN KASIT GENİŞ BİR SES ARALIĞI İSTEYEN HERKESİN OKUYAMAYACAĞI BİR PARÇA. UNUTMADAN SESİNE EN UYGUN PARÇAYI SEÇMELİSİN. TENOR KARAKTERLİ BİR SESİN VARSA FERAYE TAVSİYE EDERİM. BAŞARILAR BOL ŞANS.
iyilik yap denize at demişler balık bilmezse Halik bilir....
Kullanıcı avatarı
KIWO
Mesajlar: 8
Kayıt: 17 Tem Sal, 10:59
Konum: eskişehir A.Ü Devlet konservatuarı Sahne sanatları opera

Mesaj gönderen KIWO »

arkadaşlar bence bilmediğiniz konularda yanlış bilgilendirme yapıpda aday arkadaşlarımızı lütfen yanlış yönlendirmeyin melek arkadaşım opera-şan yazmış eger eğitim fakültesi düşünüyorsan burada feraye,sincap,değirmenci vb..lead söyleye bilirsin dogrudur ama bu fakültelerde sadece şan bölümü mevcuddur opera adına hiçbir egitim verilmez ama ben opera okumak istiyorum diyorsan konservatuarların sahne sanatları opera bölümüne başvurman gerekiyor bu bölümlerin sınavlarında ise arya veya arie_antiche söylemen gerekiyor benim sana tavsiyem güzel bi arie_antiche hazırla hatta 2 tane gerek duyuldugu takdirde 2.eseri okumanı isteyeceklerdir ve bu sınavlarda yukarıda yazıldıgı üzre ses genişligin aralıgın tabiki çok önemli bunun yanında önemli olanda birşey daha ses tonun fakat asıl önemli olan sahne duruşundur çünkü bu tür kurumlar ögretmen veya vb..aramıyorlar, yetiştirmiyorlar sanatçı arıyorlar sana 2 tavsiyede bulunucam 1.sınavda sahnede olabildiğince rahat ol ve bunu komisyona yansıt şarkıyı yorumlarken yüz ve vüdud hareketlerine dikkat et güler yüzlü ol :D 2.sana bi kaç parça önereyim opera bölümleri için SE TU M'AMI (c.b.pergolesi) , SEBBEN CRUDELE(antonio caldara) , CARO MİO BEN(GIORDANI) vb.. şimdiden başarılar... diğer arkadaşlarda yanlış anlamasın SAYGILAR.
eğer kalbin dogruysa ellerinde dogruyu çalar...
emankhan
Mesajlar: 1
Kayıt: 29 Oca Prş, 12:04

Re: Batı müziği ile eğitim yapan okulların yetenek sıvavı ??

Mesaj gönderen emankhan »

Merhaba, Puanın 244 ise mutlaka Marmara Üniversite'nin sınavına girmelisin. Vurmalı çalgı eğitimi almak istiyorsan Eğitim fakültesinde okurken aynı zamanda da yarı zamanlı konservautara girebilirsin.
mananee
Mesajlar: 4
Kayıt: 24 Ağu Pzt, 12:37

Re: Batı müziği ile eğitim yapan okulların yetenek sıvavı ???

Mesaj gönderen mananee »

NİTELİKTEN KASIT GENİŞ BİR SES ARALIĞI İSTEYEN HERKESİN OKUYAMAYACAĞI BİR PARÇA.
เกมส์บาคาร่า
Cevapla