Bir haber!

AGSL programları, öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiren konular
Cevapla
ufuk
Mesajlar: 1
Kayıt: 19 Eki Cum, 17:27
Konum: Denizli

Bir haber!

Mesaj gönderen ufuk »

Aşağıdaki haberden kaç AGSL'nin haberi var acaba!

Yazıcıoğlu'na "Sanata Destek Veren Politikacı" Ödülü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye'deki 54 güzel sanatlar lisesinin ortak kararıyla "Sanata Destek Veren Politikacı" ödülüne layık görüldü.

Özel Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesi'nin, bu yıl 2.'si düzenlenen Altın Lale Güzel Sanatlar Ödülleri, Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. Türkiye'deki 54 güzel sanatlar lisesinin ortak kararıyla Yazıcıoğlu, "Sanata Destek Veren Politikacı" ödülüne layık görüldü. Sunuculuğunu Ayşe Egesoy ile Çetin Çiftçioğlu'nun yaptığı gecede, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na, "Sanata Destek Verenler" dalında plaket verildi. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Yazıcıoğlu, sanatsız bir milletin olamayacağını ifade ederek, çağdaş medeniyet seviyesine sanat ve sanatçılarla ulaşılabilineceğini söyledi. Yazıcıoğlu, daha önce, "Beyaz Eller 2001 Yolsuzlukla Mücadele Edenler Ödülü", Avrupa Türk Birliği'nin (ATB) "Temiz Siyasetçi Ödülü", GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi ve haftalık bölgesel gazete GAP Olay iş birliğiyle düzenlenen "5. GAP Oskarı" ödül töreninde "2005 Yılının En Başarılı Siyasetçisi Ödülü" ve Anadolu Basın Birliği'nin 32. Kuruluş Yıldönümü anısına milli hassasiyeti, milli duruşu, demokrasiye olan inancı, cesur ve dürüst davranışları ve istikrarlı bir siyasi irade göstermesi nedeniyle ödül almıştı.

Sakarya'nın Ferizli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş'ın da aynı dalda ödül aldığı gecede, "En İyi Şarkı" dalında "Hayırdır İnşallah" şarkısını yorumlayan Yaşar, "En İyi Erkek Yorumcu" dalında Burak Kut, "En İyi Kadın Yorumcu" dalında Bengü, "Ustalara Saygı" dalında ise Erol Büyükburç ödüle değer bulundu. Tören, Özel Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği etkinliklerle sona erdi.

(YZE-MAY-NÇ-Y) (İhlas Haber Ajansı) 18.12.2007 15:41

http://www.haberler.com
Haber Yayın Tarihi: 18 Aralık 2007 Salı Saat 15:41
Kullanıcı avatarı
badcat44
Mesajlar: 101
Kayıt: 17 Tem Sal, 22:20
Konum: Malatya / Sivas

Mesaj gönderen badcat44 »

Kendilerini tebrik eder, desteğinin devamını dileriz. Bu ülkenin böyle düşünen siyasetçilere ihtiyacı var. !!! saygılar....
iyilik yap denize at demişler balık bilmezse Halik bilir....
Cevapla