MÜZED Öğretmenler Orkestrası ve THM Topluluğu

Konser, festival, sempozyum, iş ilanları, sınavlar vb.
Lütfen yayınlanmak üzere duyuru göndermeyin. Duyurunuzu kendiniz yapın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

MÜZED Öğretmenler Orkestrası ve THM Topluluğu

Mesaj gönderen Admin »

Değerli MÜZED Üyelerine,

Müzik Eğitimcileri Derneğimizce çalışmalarına başlanacak olan müziksel etkinliklerimizle ilgili olarak sizlere iki önemli duyurumuz var:

1. Üyemiz Yakup Kıvrak yönetimindeki MÜZED Müzik Eğitimcileri Orkestrası ilk tanışma toplantısını Yakup Kıvrak’ın ve orkestra üyelerinin katılımıyla 1 Ekim 2009 günü dernek merkezimizde yaptı. Çalışmaların Perşembe günü akşamları saat 17.30’da Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi GSE Bölümü Müzik Anabilim Dalı Prova Salonunda yapılması kararlaştırıldı. Buna göre ilk çalışma 15 Ekim 2009 Perşembe günü akşamı saat 17.30’da Gazi Müzik Anabilim Dalı Prova Salonunda yapılacaktır. Orkestramız, bütün orkestra çalgıları dalında halen üye kabul etmektedir. Orkestra üyelerimize ve orkestraya katılabilecek tüm üyelerimize önemle duyururuz. MÜZED Müzik eğitimcileri Orkestrası için çalışacağımız Prova Salonunu tahsis eden GÜ Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığına, Güzel Sanatlar Bölümü Başkanlığına ve Müzik Anabilim Dalı Başkanlığına teşekkür ediyoruz.

2. Derneğimizde üyemiz Erkan Efe yönetiminde Türk Halk Müziği Topluluğu kurulacaktır. Bu etkinliğimize katılacağını belirten üyelerimizin sayısı şu anda 25’in üzerindedir. Topluluk, Türk Halk Müziğine gönül veren tüm değerli üyelerimizin katılımına açıktır. Topluluğun ilk tanışma toplantısı 12 Ekim 2009 Pazartesi günü saat 18.00’de Meşrutiyet cad. Bayındır 2 Sokak 68/18 Kızılay/ ANKARA adresindeki MÜZED Genel Merkezinde yapılacaktır. Topluluğun çalışma yeri daha sonra duyurulacaktır. Türk Halk Müziği topluluğu üyelerimizi ve topluluğa katılmayı düşünen tüm üyelerimizi 12 Ekim 2009 Pazartesi akşamı yapılacak olan toplantıya bekliyoruz.
Selam, sevgi ve saygılarımızla.
MÜZED
Cevapla