Kars Kafkas Ünv. Devlet Konservatuarına Eleman Aranıyor..!

Konser, festival, sempozyum, iş ilanları, sınavlar vb.
Lütfen yayınlanmak üzere duyuru göndermeyin. Duyurunuzu kendiniz yapın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Kars Kafkas Ünv. Devlet Konservatuarına Eleman Aranıyor..!

Mesaj gönderen Admin »

Değerli Meslektaşlarım,

YÖK'ün Farabi Programı kapsamında Kars Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuvarında bir dönemliğine (Ekim 2009-Şubat 2010 arası) ders vereceğim. İlk gidişimi 1 Ekim 2009 tarihinde gerçekleştirdim.

Sizlere konservatuvardan söz etmek istiyorum. Restore edilen tarihi taş bir binada ve şehir merkezinde bulunan konservatuvarda hali hazırda flüt, gitar, keman ve piyano hocaları bulunmaktadır. Bu hocaların sadece 2 tanesi kadrolu ve Türktür. Diğerleri yabancı uyruklu hocalardır. Okulun demirbaşında bütün çalgılar bulunmakta ve kutularında hocalarını ve öğrencilerini beklemektedir. Bu sene ilk mezununu verecek olan konservatura Lisans düzeyinde öğrenci alınmaktadır.

Bu konservatuvarda bütün branşlarda ders verecek (eğitim fakültesi mezunları dahil) öğretim elemanlarına ihtiyaç vardır. Kars'a Ankara'dan ulaşım Anadolujet ile yapılmaktadır. Bilet ücreti (erken alınması halinde) sadece 60 TL.dir. Konaklama üniversitenin konukevinde yapılabilmektedir. Gecelik konaklama ücreti kendi personeli için 12 TL.dir. Ayrıca Kars bölgesel olarak kalkınmada öncelikli olduğu için maaş %60 oranında daha fazladır.

Yüksek lisans ve doktorası olanlar öncelikli tercih olmakla birlikte öğretim görevliliği için gerekli şartları taşıyan (üsd + ales)genç arkadaşları burada göreve davet ediyorum. Lütfen büyük şehirlerde kadro bekleyerek zamanınızı boşa harcamayınız.

İlgilenen arkadaşlarımın e-posta yoluyla benimle iletişime geçmesini ve kendini tanıtan fotograflı bir özgeçmiş göndermesini rica ederim.

Doç.Dr. Süleyman Tarman
str@muzikegitimcileri.net
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Re: Kars Kafkas Ünv. Devlet Konservatuarına Eleman Aranıyor..!

Mesaj gönderen Admin »

YÖK sayfasındaki ilandan alınmıştır:

Keman - Flüt ve Piyano dallarında birer öğretim görevlisi alınacaktır.
Son Başvuru Tarihi 06 Kasım 2009
Ön Değerlendirme Tarihi 11 Kasım 2009
Giriş Sınav Tarihi 16 Kasım 2009
Sonuç Açıklama Tarihi 19 Kasım 2009
Kadro Derecesi 4


KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemizin birimlerine, 2547 sayılı Kanun ve 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazete’de (değişiklik 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazete) yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde öğretim elemanı alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR

a) 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı kadrolarına naklen veya açıktan yapılan her türlü atamada ALES’den en az 70 (Yetmiş), ÖSYM tarafından yapılan KPDS veya ÜDS en az 50 (Elli) puan veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

c) Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

d) Erkek adayların askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu gösterir belge)


ÖZEL ŞARTLAR
ÖGRETİM GÖREVLİSİ
a) Önlisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla, alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak.
b) Adayların ALES puan şartı Lisans Mezuniyet alanında olmalıdır.
c) Güzel Sanatlar Fakülteleri, Eğitim Fakültelerinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümleri, Konservatuarlar ile ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak

MUAFİYETLER
Doktorasını tamamlamış olanlar ile bu yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihte öğretim elemanı kadrosunda bulunanlar veya öğretim elemanı kadrolarından ayrılanlar için merkezi sınav (ALES), Meslek Yüksekokullarının öğretim elemanı kadrolarına başvurularda ise yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURU ŞEKLİ VE EKLENECEK BELGELER

Adayların başvurdukları bölüm, anabilim dalını, adres ve telefon numaralarını gösterir dilekçelerine; Özgeçmişlerini, öğrenim durum belgesinin noter tasdikli sureti, transkripti (not dökümbelgesi), varsa eserlerini, iki adet fotoğraf, bir adet nüfus cüzdanı sureti, sabıkasızlık belgesi ve erkek adayların askerlik durum belgelerini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, ALES’den 70 puan, KPDS ve ÜDS’den 50 puan aldığını gösterir belgelerinden oluşan bir dosya ile Öğretim Görevlileri, Araştırma Görevlilerinin ve Uzmanların ilgili birimlere, şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Eksik belge ile yapılan başvururular kabul edilmeyecektir. (Postadaki gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.)

Her aday ancak bir kadroya başvuru yapabilecektir

KAYNAK: http://turkuaz.yok.gov.tr/AkademikDuyuru/
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Re: Kars Kafkas Ünv. Devlet Konservatuarına Eleman Aranıyor..!

Mesaj gönderen Admin »

Güncelleme - Yeni İlan - Son Başvuru 11 Aralık 2009

Keman - Piyano - Flüt dallarında Öğr.Gör.

http://turkuaz.yok.gov.tr/AkademikDuyur ... arch=++Ara
Cevapla