Finale V.25 Eylül 2016'da piyasaya sürülüyor...

Finale'yle ilgili hertürlü sorun ve çözümleri buradan paylaşalım
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Finale V.25 Eylül 2016'da piyasaya sürülüyor...

Mesaj gönderen Admin »

FİNALE’NİN YENİ VERSİYONU FİNALE V.25 YAKINDA ÇIKIYOR

MUZİKKİTAPLARİ.COM DUYURUSU - 19 TEMMUZ 2016 SALI

Finale 2014.5 ile yeni Finale v.25 arasındaki farklar


64 bit desteği: Yeni Finale v.25 sizi geleceğin işletim sistemlerine taşıyor. Böylece daha yüksek bir performans ve aynı zamanda 64-bit ses modülleri ile mükemmel bir uyum sunuyor.

Müthiş ses kütüphanesi: Garritan ses bankasının (GPO) seçkin seslerinin arasına 100’den fazla yeni sesle birlikte ödüllü Concert D serisi Grand Piyano eklendi .

Yeni Aria Player: Bu sayede artık GPO seslerini çok daha kolay seçecek/ atayacak ve her türlü ses kontrolünü çok daha hızlı ve kolay biçimde yapabileceksiniz.

Transpoze Nota Girişi: Transpozeli partilere nota girişi yaparken Finale bunları giriş sırasında transpozeli olacak seslendirecek.

ReWire Desteği: Yeni Finale dijital ses yazılımları ile çalışanların çokça istediği ReWire uygulaması ile tamamen uyumlu. ReWire sayesinde Finale Playback ile aynı anda DP (Dijital Performer ) çaldırmak mümkün olacak.

Geliştirilmiş Human Playback: Geliştirilen bu özellik sayesinde playback yaptığınızdaki ses canlı bir insan performansından farklı olmayacak.

Geniş Ölçü Sayıları: Finale ile geniş ölçü sayılarını göstermek biraz uğraştırsa da hiçbir zaman sorun olmamıştı ancak yeni versiyon V.25 ile bu sorun tamamen ortadan kalkıyor.

Ters bağlar: Finale ile bağ yapmak her zaman mümkün olsa da, tanınmış nota yayıncılarının istekleri doğrultusunda yeni versiyonda ters bağ eklemek artık çok daha kolay.

Genişletilmiş MusicXML import ve export: Finale v.25in bu özelliği sayesinde artık Finale dosyalarınızı ya da diğer müzik programlarının dosyalarını çok daha kolay biçimde paylaşabilirsiniz.

Finale’nin eski (2014.5) versiyonunda bulunan aşağıdaki özellikler ise yeni versiyon v.25’de olmayacaktır.


Movie Window – Bunun yerini ReWire uygulaması almıştır. Bu uygulama kullanıcılara Finale’yi diğer ses yazılımlarıyla (Logic ve ProTools dahil) uyumlu biçimde kullanma olanağı sunmaktadır.

Mirror Tool and Metronome Tool – Bu eskimiş ve tarafımızdan çok kullanılmadığı tespit edilen özellikler yeni versiyondan kaldırılmıştır.

Plug-ins : Band-in-a-Box, Auro-Harmonizing, Count Items ve Classic Eighth Beams gibi ucuz eklentiler yeni versiyona eklenmiştir.

Tarama (Scanning): Finale notaları doğrudan PDF formatından da import edebildiği için artık bu uygulamaya gereksinim kalmamıştır.

Programı mağazamızdan online olarak sipariş verebilirsiniz. http://www.MuzikKitaplari.com

Finale Türkiye Yetkili Satıcısı: BilgeSistem Bilişim ve Yayıncılık Hiz. Ltd. Şti. http://www.bilgesistem.com.tr
Cevapla