Hürriyet Ankara Liselerarası Müzik Yarışması...

Konser, festival, sempozyum, iş ilanları, sınavlar vb.
Lütfen yayınlanmak üzere duyuru göndermeyin. Duyurunuzu kendiniz yapın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Hürriyet Ankara Liselerarası Müzik Yarışması...

Mesaj gönderen Admin »

Ankara Hürriyet Çankaya Belediyesi'nin işbirliği ile dev bir organizasyona, bir ilke daha imza atıyor. Liselerarası Müzik Yarışması, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracağı gibi, gizli kalmış sayısız genç yeteneği de kamuoyuna tanıtacak.

ANKARA Hürriyet, yeni bir organizasyonla lise gençliğini müzikle buluşturuyor. Çankaya Belediyesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek dev organizasyon, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracağı gibi, gizli kalmış sayısız genç yeteneği de kamuoyuna tanıtacak.

Bir Ankara Hürriyet projesi olan Ankara Hürriyet Liseler Arası Müzik Yarışması, Çankaya Belediyesi'nin işbirliği ile 3 Mayıs 2008 tarihinde Çankaya Gösteri Merkezi'nin görkemli salon ve sahnesinde gerçekleştirilecek.

Ankara liselerinin batı müziği dalında çalışma yapan grupları, gün boyunca sahnede derece için yarışacaklar. Katılımcı grupların üyeleri, sürpriz isimlerden oluşan jüri önünde hem bireysel yeteneklerini, hem de ekip ruhu içinde müzik adına neler yapabileceklerini ortaya koyacaklar.

Ankara Hürriyet Liselerarası Müzik Yarışması için başvurular önümüzdeki haftadan itibaren kabul edilmeye başlayacak. Başvuru ile ilgili ayrıntılı bilgi, yine önümüzdeki günlerde kent gazeteniz Ankara Hürriyet aracılığı duyurulacak.

BÜYÜK ÖDÜLLER GÖSTERİLER
YARIŞMA yorum, beste ve düzenleme dallarında gerçekleştirilecek. Ayrıca her üç dalda söylecekleri şarkılarla, grup solistlerinin performansları değerlendirilecek ve en iyi erkek solist ile en iyi kız solist dallarında da derece verilecek. Toplam 5 dalda dereceye giren okulları ise sürpriz ödüller bekliyor. Ödüller ilerleyen günlerde açıklanacak. Yarışma sırasında gerçekleşecek sürpriz gösteriler de, izleyenlerin coşkusuna çoşku katacak.

GENÇLERE ÜCRETSİZ STÜDYO
ANKARA Hürriyet Liseler Arası Müzik Yarışması için Ankara Hürriyet ile işbirliği yapan Çankaya Belediyesi, bu dev organizasyon öncesinde Başkent'in amatör müzik hayatına bir başka önemli katkıda daha bulunacak.

Çankaya Belediyesi kuracağı müzik stüdyolarını gençlerin hizmetine sunacak. Yarışmaya hazırlık süresince, çalışmaları çin katılımcı gruplara öncelik tanınacak stüdyolarda, normal zamanlarda "Biz bir grup kurduk" diyen bütün Ankaralı gençler faydalanacak.

Çankaya Belediyesi'nin, amatör müziğe bu hizmetine ilişkin gelişmeler de, Ankara Hürriyet'te açıklanacak.
Cevapla