Cumhuriyetin Temeli Kültür'dür Korolar Konserine Çağrı..!

Konser, festival, sempozyum, iş ilanları, sınavlar vb.
Lütfen yayınlanmak üzere duyuru göndermeyin. Duyurunuzu kendiniz yapın.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Admin
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi
Mesajlar: 543
Kayıt: 03 Haz Cum, 22:00
Konum: Ank/Aksaray
İletişim:

Cumhuriyetin Temeli Kültür'dür Korolar Konserine Çağrı..!

Mesaj gönderen Admin »

MÜZED
Müzik Eğitimcileri Derneği Genel Merkezi
Kumrular Caddesi 4/8 Kızılay-ANKARA
Tel: 419 03 98 bilgi@muzed.org.tr

Sevgili Dostlar,

06.10.2008

TOBAV'ın çağrısı ve aralarında derneğimiz MÜZED, Polifonik Korolar Derneği, Sevda Cenap And Müzik Vakfı, Ankara Çok Sesli Müzik Derneği, Kavaklıderem Derneği, TODAM (Çankaya Belediyesi), H.Ü. Ankara Devlet Konservatuvarı, Allegria Oda Korosunun da bulunduğu çok sayıda kitle örgütünün, kurum ve kuruluşun katılımıyla 26 Ekim 2008 Pazar günü saat 12.00'de Ankara'da "Cumhuriyet'in Temeli Kültürdür" konulu bir korolar konseri düzenlenmiştir. Ülkemizin önde gelen profesyonel ve amatör pek çok korosunun katılacağı bu konser, Anıtkabir karşısındaki Anıtpark'ta yapılacak, konseri Şef İbrahim Yazıcı yönetecektir."Bizimle Söyler misiniz Çağrı metni", Repertuar ve Başvuru formu ektedir. Ankara içinden veya dışından katılacak tüm korolar ve kişiler ulaşımı kendi olanaklarıyla sağlayacaklardır. Katılacak tüm koro ve grupların ekli formu doldurarak kısa süre içinde iletişimi sağlayan TOBAV'a e-posta veya faks yoluyla ulaştırması önemlidir.
Cumhuriyetimizin 85. kuruluş yılında bu çok önemli koro konserinde sizlerin, yönettiğiniz veya üyesi olduğunuz koroların ve dostlarınızın da katılımını bekler, selam, sevgi ve saygılarımızı iletiriz. Konuyla ilgili yanıtınızı bekleriz.


Refik SAYDAM
Müzik Eğitimcileri Derneği (MÜZED)
Genel Başkanı
Dosya ekleri
Repertuvar.xls
(17.5 KiB) 390 kere indirildi
BAŞVURU FORMU (CUM. TEM. KÜLTÜRDÜR).doc
(23 KiB) 407 kere indirildi
'BİZİMLE SÖYLER MİSİNİZ' Çağrı Metni.doc
(28.5 KiB) 463 kere indirildi
satiye
Mesajlar: 6
Kayıt: 23 Eyl Cmt, 1:38
Konum: ANKARA

Re: Cumhuriyetin Temeli Kültür'dür Korolar Konserine Çağrı..!

Mesaj gönderen satiye »

Konseri düzenleyen tüm girişimcleri ve katılacak olan koroları bu güzel etkinlik için şimdiden kutluyorum.Daha önceden haberim olsaydı okul koromla mutlaka katılırdım .Doğal olarak yeni oluşmuş bir ilköğretim korosuyla bu şarkı ve marşları öğretip katılmak çok zor bizim için ama izlemeye mutlaka geleceğim.
Cevapla