AGSL Öğretmenleri Çalgı Programları Yapmayarak Direnmelidir:

AGSL programları, öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiren konular
Cevapla
mahiye
Mesajlar: 143
Kayıt: 16 Haz Prş, 13:39

AGSL Öğretmenleri Çalgı Programları Yapmayarak Direnmelidir:

Mesaj gönderen mahiye »

Ankara AGSL çalgı öğretmenleri çalgı öğretim programları hazırlıyorlar, biliyoruz.
Haziran sonuna doğru İzmir'de bir araya gelip son şeklilleri verilecek diye biliniyor.

Durdurun dünyayı inecek var!!!!!
Kendi elinizle mezara girmeye gideceksiniz arkadaşlar.
Bir kere de "Hayır, bu bizim sonumuzu getirecek bir iştir" diyerek, bir kere de itiraz etmeyi öğrenseniz ne olur?

Nazım'ın deyimiyle, gocuklu koyun salhaneye gider gibi başlarınızı uzatıyorsunuz YÖK Dünya Bankası cellatlarının istemlerine!!!

Size ağlamayacağım, müzik dersinden mahrum kalacak olan gelecek kuşaklarımız olmasa siz benim umurumda olmayacaktınız!!!

Namık Kemal'i ziyaret ettim Kıbrıs'ta, aynen haykırıyordu:
"Günü kurtarmaya bakıyorsunuz, ecnebilerin her dediğini yapıyorsunuz, onlarla işbirliği yapıyorsunuz, peki ya ne olacak bu ülkenin geleceği???" dedi.
"NE OLACAK BU ÜLKENİN GELECEĞİ????" DİYE HAYKIRARAK Vatan YAHUT Silistre'Yİ YAZDI, MAKALELER YAZDI, MAĞOSA ZİNDANLARINA SÜRÜLDÜ...

SONRA NE Mİ OLDU, İSTANBUL'UN SOKAK ARALARINDA GENÇLER SOKAK TİYATROLARI KURDULAR VE ONUN ESERİNDEN DOĞAÇLAMA OYUNLAR OYNAYARAK HALKI BİLİNÇLENDİRMEYE DEVAM ETTİLER. SONRA NE Mİ OLDU, O KUŞAKTAN bir SARI KEMAL ÇIKTI...
Namık Kemal'in açtığı yoldan yürüdü. Çoook kan kaybetti Vatan, daha az fedakarlıkla durdurulabilecekken, çok can kaybetti vatan...

Ey, Tarihten ders almayanlar!

Siz salhaneye gidedurun, en fazla 3 yıl daha maaş alırsınız!
Çocuklarınız torunlarınız karşısında hiç mi yüzünüz kızarmayacak?
Bir kere olsun direnmeyi, HAYIR demeyi denemeyecek misiniz?
"Emir kuluyuz" diyenlere, HAYIR benim işim dersimi yapmaktır diyemiyorsunuz, "Sizin bitireceğiniz sanat dersleri programlarına on yıldızlı çalgı öğretim programı yazmak onu ölümden kurtarmayacak, HEY!!!!!!

(Bilmeyene. Gelinlikle cenaze töreni yapmak Hristiyanlarda vardır. 80. yıl törenini anımsayın Gazi Müzik Böl.deki veda törenini, sahnede mezarlıktaki kadar çelenk ve çiçek vardı.)

Mahiye öğretmen

DUR YOLCU diye haykırıyorum, ne zaman duyacaksınız?
Kullanıcı avatarı
Pianoforte
Mesajlar: 15
Kayıt: 25 Mar Cmt, 13:40
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen Pianoforte »

Ben İstanbul AGSL öğretmeniyim ve düşüncelerinizi gereksiz bir biçimde saçma ve kıskançlıklarla dolu buldum. Neden hazırlamayalım? Bu okulların taa içindeki sorunlara hakim, karşılaştığı öğrenci profilini en iyi tanıyan ve okulun yapısına uygun bir eğitim sistemini yıllarca tecrübe etmiş kişiler olarak, okulun amacına uygun bir programı bizden daha iyi kimsenin hazırlayamayacağı kanısındayım. Haa teknik ve bilgi yetersizliği açısından tesbirt edilen ve bilimsel olarak da ispat edilen gerçeklerininz varsa konu başlığı ve ek maddelerini göstererek gerekli programcı arkadaşlara iletiniz. Ne de olsa Ankara'da tamda işin göbeğinde yaşıyan sizlersiniz.
Cevapla