şaka gibi

AGSL programları, öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiren konular
Cevapla
Kullanıcı avatarı
meyce
Mesajlar: 7
Kayıt: 07 Kas Sal, 21:04
Konum: aydın

şaka gibi

Mesaj gönderen meyce »

Güzel sanatlar lisesinde görevlendirmeli olarak çalışıyorum,yanında iki ilköğretim okulu ve korkunç bir program dahil.İlkokul birinci,ikinci kademe derslerine ve lise derslerine giriyorum.Bir umutla sınavı beklerken iptali duydum.Umutlar suya düşünce nasıl hissedildiğini eminim biliyorsunuzdur.Branşı müzik olupta bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum.Bu sınavın yapılabilmesi için bir hakkımız olmalı.Bileniniz varsa cevabını esirgemesin lütfen.
zeze
Mesajlar: 2
Kayıt: 07 Kas Sal, 13:43
Konum: ankara

Mesaj gönderen zeze »

değerli meslektaşlarım burası Türkiye.... böyle olacağını 21 ağustostan önce ogm bildirmiştik..... ve ogm hazırlamış olduğu yeni yönetmeli aynen şöyle baraj 60 .... türkçe:15 inkılap:15 öğretmenlik meslek bilgisi 25 ve braş:45 soru.... ve önce yazılıdan sonra mülakattan en az 60 almak gerekiyor... kolay gelsin... eğer ki son anda yeni değişiklikler olmazsa... saygılarımızla..... :(
Kullanıcı avatarı
meyce
Mesajlar: 7
Kayıt: 07 Kas Sal, 21:04
Konum: aydın

teşekkür

Mesaj gönderen meyce »

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Yeni mevzuatı bu gün buldum ve okudum.Hepimize sadece sınav için değil öğretmenlik hayatımızda da kolay gelsin.Yalnız bir sorum daha olacak.Tekrar,yazılı sınava girecek miyiz :?:
zeze
Mesajlar: 2
Kayıt: 07 Kas Sal, 13:43
Konum: ankara

Mesaj gönderen zeze »

09-11-2006 21 AĞUTOS YAZILI VE 15 EYLÜL MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI... RESİM 3....MÜZİK 17 ARKADAŞIMIZ KAZANMIŞ... KAZANAN ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN... 2007 YILINDA MALESEF EVET TEKRAR YAZILI VE YAZILININ %60 EN AZ 60 ....SÖZLÜNÜN %40 VE EN 60 İHTİYACIN ÜÇ KATI SIRALAMA YAPILACAK DİYORLAR......HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN :x
hakan önsöz
Mesajlar: 23
Kayıt: 26 May Cum, 8:04
Konum: Bekir Aksoy İ.Ö.O Çorum

Mesaj gönderen hakan önsöz »

Arkadaşlar, boşyere hayal kırıklığı yaşamayın sakın... Çok yakında tüm müzik öğretmenleri sadece AGSL lerde görev yapabilecek zaten...Biraz sabır! Şu an çok az lisede müzik dersi okutulmaktadır. Yakında İlköğretimlerde 1 saat olan( can çekişen) müzik derslerine de bir formül bularak, tüm müzik öğretmenlerini ( zaten kadrolarında binlerce açık bulunan AGSL lere) uygun şekilde değerlendireceklerdir. Ha bu ne zaman olur! Ben bilemem, Büyüklerimiz bilir!... :roll:
enteresan
Cevapla